PHP-Nuke
  Strona głównaDownloadForumFAQ Zaloguj się  
Forum

Rules  Forum FAQ   Search   Usergroups   Register   Log in

Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!!

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic  PHP-Nuke.org.pl Forum Index » BBtoNuke - pomoc
Author Message
dragusinszy
~user

Status: Offline

View Single PostPosted: 22 Mar 2006 19:40:36 Back to top  
User browserUser browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) Crazy Browser 2.0.0 RC3

Witam panów i bardzo prosze o pomoc.

Mianowicie. Zrobiłem synchronizacje forum (zliczanie postów) po tej akcji, wchodząc na forum .... forum nie widać. Sprawdzałem baze danych... najpierw usunąłem wszystyko co jest związane z forum (podkreśle że chodzi o forum współpracującym z CMS phpnuke). oczywiście przed każdą pracą z bazą zawsze robie kopie, więc wgrałem tą baze przed synchronizacją i dalej to samo. Prawdopodobnie jest związane coś z plikami w katalagu forum. Dodam jeszcze że robiłem w trakcie update forum upgrade18-19. Jest mały problem. Zrobiłem update tylko że miałem forum z jaszczura i nie wiem czy dobrze zrobiłem .... znaczy nie wiedziałem aż do teraz bo teraz to w ogóle nie mam forum. Szukałem coś na ten temat tu na forum lecz nie mogłem znaleść.. czy bylibyście w stanie mi pomóc... bardzo prosze:)

Dodane po: 17 minutach:

Właśnie zauważyłem że w panelu forum / style nie mam styla... i nie mogr go zainstalować bo nic nie wyświetla mimo iż styl jest... kurcze czemu tak:(?

Dodane po: 31 minutach:

Sprawdziłęm i to ... jednak to nie jest wina styla. dodałrm/zainstalowałem nowy styl i dalej tak samo:( szukam dalej.. moze coś znajde.. ale pomocy nie odpawiam i grzecznie czekam aż ktoś mi coś podpowie.. będę wdzięczny:)
View user's profile    
panda
~user

Helps: 58

View Single PostPosted: 22 Mar 2006 20:44:24 Back to top  
User browserUser browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1

Coś tu zamieszałeś.
Ale na początek może poprosTu wróć do poprzedniej wersji(Jaszczur) i bazy.
Styl jest ukryty w themesie nuka - to co jest w PA Forum (themes) służy tylko w PA.

dragusinszy
~user

View Single PostPosted: 22 Mar 2006 21:03:02 Back to top  
User browserUser browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) Crazy Browser 2.0.0 RC3

Narazie doszedłem do tego ze coś mam skopane w inkludes i forums... skopiowałem inkludes i forums z niuka 7.9 i wszystko gra.. zrobie jeszcze aktualizacje i potem ręcznie(manualnie) dodam sobie modyfikacje do forum... tylko zastanawiam się własnie czy po zrobieniu aktualizacji ogólnie nuka .. zaktualizuje mi wszystko co mam na stronie?

Dodane po: 11 minutach:

i w ogóle.. w nuku 7.9 to forum jest z łatami czy bez?
View user's profile    
Post new topic   Reply to topic

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum