|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Author |
Message |
thus
~user

Status: Offline
|
Posted: 7 Apr 2007 20:36:43
|
|
User browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050226 Firefox/1.0.1 |
witam serdecznie!
miałem bardzo podobny problem z cmsem 'mdpro' i dlatego wrzuciłem nuke'a.
sprawa przedstawia się następująco: mam serwer na webd.pl, wersja mini (200mb, 1 baza danych) i całkowicie mi to odpowiada , mam fajne komiksy do opublikowania i chcę się z nimi podzielić ze światem (dopiero zaczynam, ALE ). chciałem zainstalować mdpro, ale pojawiał się komunikat, że nie mam uprawnień do bazy danych.
ułatwiłem sobie sprawę i wgrałem nuke'a z opcji 'fantastico'. wszystko wspaniale działa, ale usunąłem 'Forums' i wgrałem to ze strony domowej tej witryny.
folder forum znajduje się w www.mojadomowa.pl/cartonoowy/modules/Forum/install/install.php , wesoło sobie odpalam i wpisuję co trzeba :] . jednakże jak już uzupełnię wszystko i klikam, żeby potwierdził to pojawia się taki wesoły zonkacz ;]
| Quote: |
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'thus_nuke1'@'localhost' (using password: YES) in /home/thus/public_html/cartonoowy/modules/Forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/thus/public_html/cartonoowy/modules/Forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/thus/public_html/cartonoowy/modules/Forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database |
no a że ja w te klocki jestem TOTOALNIE nowy i nie wiem co jest grane to jest to dla mnie nielada problem ;]. jeśli bylibyście mi w stanie pomóc to byłoby bardzo fajnie
p.s.
tak nowy, że jeśli ktoś już się ktoś będzie chciał dzielić ze mną swoją wiedzą to proszę o dokładne namiary GDZIE klikać . w phpmyadmin też jestem totalne '0', proszę o wyrozumiałość ;]
::EDIT::
odinstalowałem całość i zarzuciłem jeszcze raz. teraz za to kiedy klikam na 'FORUMS' to pojawia mi się taki komunikat:
| Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in /home/thus/public_html/cartonoowy/mainfile.php on line 80 |
a gdy klikam na 'Forums' z zakładki 'MODULES'
| This board has no forums |
a na samej stronie mam coś takiego w ogóle:
Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in /home/thus/public_html/cartonoowy/mainfile.php on line 80
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
machomen11
~user

Status: Offline
|
Posted: 3 May 2007 22:22:07
|
|
User browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3 |
Ja tez mam taki sam problem
Pomocy
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|