|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
Basia
~user

Pochwał: 1
Status: Offline
|
Wysłany: 12 Cze 2006 00:02:33
|
|
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) |
Witam ponownie. Może to już i ta godzina robi swoje ale...
Zrobiłam upgrade20-21 wszystko ogólnie jest OK, tylko...
Właśnie, maiłam GG+Tlen, teraz (oczywiście po poprawkach i korektach) widzi je wszędzie, te które były to są, w PA forum też, lecz w Profilu jest coś takiego:
i za nic nie potrafię dojść do błędu który mogłam popełnić, lub gdzie coś jeszcze może być nie tak jak powinno.
Liczę na pomoc za którą jak zwykle będę bardzo wdzięczna
|
|
|
_________________ Pozdrawiam -
Basia
Nuke 7.9 |
|
|
|
 |
|
|
 |
p-maz
~user

Pochwał: 120
|
Wysłany: 12 Cze 2006 20:43:55
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7 |
| Basia napisał(a): |
| Właśnie, maiłam GG+Tlen, |
Wygląda na to jakbyś nie miała plików językowych.
A tak wogóle wrzucilaś paczkę bbtonuke 2.0.21? jeśil tak to musisz ponownie wgrać tego hacka (dokładnie dodaj musisz zmodyfikować pliki które były w paczce).
|
|
|
_________________ Nie udzielam porad GG, PW.
http://e-maz.net - modyfikacja/tworzenie stron |
|
|
|
 |
Basia
~user

|
Wysłany: 12 Cze 2006 21:21:33
|
|
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) |
| Cytat: |
| A tak wogóle wrzucilaś paczkę bbtonuke 2.0.21? jeśil tak to musisz ponownie wgrać tego hacka (dokładnie dodaj musisz zmodyfikować pliki które były w paczce). |
Tak i nawet upgrade zrobiłam Zmodyfikowałam właśnie te pliki które były przegrane
Twoja instalacja jest aktualna, nie ma żadnych nowych uaktualnień dla Twojego phpBB.
Dla uzyskania najnowszych informacji o uaktualnieniach phpBB, zapisz się na listę mailingową. |
Ja już trochę zgłupiałam, bo to GG i Tlena widzi wszędzie, nawet w danych użytkownika, ikony są widoczne i aktywne, jedynie gdzie, to brakuje ich właśnie w profilu na forum. Proszę, zwróć uwagę, że dwukropki widać - brakuje napisów i nie pamięta przy wpisie i kliknięciu TAK. Te które były już wpisane to są przy użytkownikach, jedynie co to brakuje możliwości modernizacji tego z poziomu profilu na forum i np wpisu nowego.
Naprawdę nie wiem. Sprawdzałam to już trzy razy. A przecież było, a upgrade nie miało nic wspólnego z plikami językowymi, tym bardziej, że PA forum to jest i widać wszystko ładnie.
Pozdrówka...
|
|
|
Basia
Nuke 7.9 |
|
|
|
 |
dudi
@admin

Pochwał: 330
|
Wysłany: 12 Cze 2006 21:46:52
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4 |
Sprawdź plik includes/usercp_register.php, czy zawiera modyfikację GG+Tlen. Podejżewam, że właśnie tam tkwi problem.
Jeśli zmodyfikowanych/dodanych fragmentów nie będzie to wykonaj je jeszcze raz.
|
|
|
_________________ Pomocy udzielam TYLKO na forum !!! |
|
|
|
 |
Basia
~user

|
Wysłany: 12 Cze 2006 21:59:24
|
|
Tak też już pomyślałam, ale tam już też byłam, zrobiłam, sprawdziłam i nic. Dalej jest to samo |
Przepraszam, przepraszam i jeszcze raz przepraszam. Tak miałeś rację dudi (ja trochę też ), bo ja to sprawdziłam, poprawiłam, ale... teraz zobaczyłam, że nie skopiowałam tego poprawionego pliku.
Już jest wszystko OK
Pozdrówka serdeczne i dziękuję Ci bardzo - dudi
Jeśli możesz, to zamknij ten "wstydliwy" temat.
Jeszcze raz dziękuję.
|
|
|
Basia
Nuke 7.9 |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|