PHP-Nuke
  Strona głównaDownloadForumFAQ Zaloguj się  
Forum

Regulamin  Forum FAQ   Szukaj   Grupy   Rejestracja   Zaloguj

Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!!

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  Forum PHP-Nuke.org.pl Strona Główna » Modyfikacje - pomoc
Autor Wiadomość
Basia
~user

Pochwał: 1

Status: Offline

PostWysłany: 12 Cze 2006 00:02:33 Back to top  
Przeglądarka użytkownikaUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

Witam ponownie. Może to już i ta godzina robi swoje ale...
Zrobiłam upgrade20-21 wszystko ogólnie jest OK, tylko...
Właśnie, maiłam GG+Tlen, teraz (oczywiście po poprawkach i korektach) widzi je wszędzie, te które były to są, w PA forum też, lecz w Profilu jest coś takiego:

i za nic nie potrafię dojść do błędu który mogłam popełnić, lub gdzie coś jeszcze może być nie tak jak powinno.

Liczę na pomoc za którą jak zwykle będę bardzo wdzięczna Wink

Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora    
p-maz
~user

Pochwał: 120

PostWysłany: 12 Cze 2006 20:43:55 Back to top  
Przeglądarka użytkownikaUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7

Basia napisał(a):
Właśnie, maiłam GG+Tlen,

Wygląda na to jakbyś nie miała plików językowych.

A tak wogóle wrzucilaś paczkę bbtonuke 2.0.21? jeśil tak to musisz ponownie wgrać tego hacka (dokładnie dodaj musisz zmodyfikować pliki które były w paczce).

Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora  Autor postu dostał pochwałę  
Basia
~user

PostWysłany: 12 Cze 2006 21:21:33 Back to top  
Przeglądarka użytkownikaUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

Cytat:
A tak wogóle wrzucilaś paczkę bbtonuke 2.0.21? jeśil tak to musisz ponownie wgrać tego hacka (dokładnie dodaj musisz zmodyfikować pliki które były w paczce).

Tak i nawet upgrade zrobiłam Wink Zmodyfikowałam właśnie te pliki które były przegrane Sad
Cytat:
Twoja instalacja jest aktualna, nie ma żadnych nowych uaktualnień dla Twojego phpBB.

Dla uzyskania najnowszych informacji o uaktualnieniach phpBB, zapisz się na listę mailingową.

Ja już trochę zgłupiałam, bo to GG i Tlena widzi wszędzie, nawet w danych użytkownika, ikony są widoczne i aktywne, jedynie gdzie, to brakuje ich właśnie w profilu na forum. Proszę, zwróć uwagę, że dwukropki widać - brakuje napisów i nie pamięta przy wpisie i kliknięciu TAK. Te które były już wpisane to są przy użytkownikach, jedynie co to brakuje możliwości modernizacji tego z poziomu profilu na forum i np wpisu nowego.
Naprawdę nie wiem. Sprawdzałam to już trzy razy. A przecież było, a upgrade nie miało nic wspólnego z plikami językowymi, tym bardziej, że PA forum to jest i widać wszystko ładnie.

Crying or Very sad Pozdrówka...

dudi
@admin

Pochwał: 330

PostWysłany: 12 Cze 2006 21:46:52 Back to top  
Przeglądarka użytkownikaUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4

Sprawdź plik includes/usercp_register.php, czy zawiera modyfikację GG+Tlen. Podejżewam, że właśnie tam tkwi problem.
Jeśli zmodyfikowanych/dodanych fragmentów nie będzie to wykonaj je jeszcze raz.

~user

PostWysłany: 12 Cze 2006 21:59:24 Back to top  

Cytat:
Tak też już pomyślałam, ale tam już też byłam, zrobiłam, sprawdziłam i nic. Dalej jest to samo Crying or Very sad

Embarassed Embarassed Embarassed Przepraszam, przepraszam i jeszcze raz przepraszam. Tak miałeś rację dudi Very Happy (ja trochę też Wink ), bo ja to sprawdziłam, poprawiłam, ale... teraz zobaczyłam, że nie skopiowałam tego poprawionego pliku. Embarassed Embarassed Embarassed

Już jest wszystko OK Very Happy

Pozdrówka serdeczne i dziękuję Ci bardzo - dudi Wink

Jeśli możesz, to zamknij ten "wstydliwy" temat.
Jeszcze raz dziękuję.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat