|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
vander1989
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 19 Lut 2011 19:53:32
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.1.16) Gecko/20101130 Firefox/3.5.16 |
| PHP: |
  if (eregi("block-Last_5_po.php",$_SERVER['PHP_SELF'])) {
 Header("Location: index.php");
 die();
 }

$polaczenie = mysql_connect($mysql_host, $mysql_uzytkownik, $mysql_haslo) or die(mysql_error());
 mysql_select_db($mysql_baza, $polaczenie) or die(mysql_error());

$zapytanie = mysql_query('SELECT `topic_id`, `topic_title`, `topic_last_poster_name`, `topic_last_poster_colour`, `topic_last_poster_id` FROM ' . $mysql_prefiks_tabeli . 'topics ORDER BY `topic_last_post_time` DESC LIMIT ' . $ilosc_postow, $polaczenie) or die(mysql_error());

while($wynik = mysql_fetch_array($zapytanie, MYSQL_ASSOC) or die(mysql_error())) {
 $content .= "<a href='" . $katalog_forum . "/viewtopic.php?t=" . $wynik['topic_id'] . "'>" . $wynik['topic_title'] . "</a> przez <a href='" . $katalog_forum . "/memberlist.php?mode=viewprofile&u=" . $wynik['topic_last_poster_id'] . "'><span style='color: " . $wynik['topic_last_poster_colour'] . "'>" . $wynik['topic_last_poster_name'] . "</span></a>";
 }
|
mam taki kawałek kody ale niestety nie chce mi się nic wyswietlić jak daje normalnie zamiast content echo to mi się wyswietla napis ale nie w układzie bloku. co moze być nie tak? zz góry dzięki
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|