|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
Selena
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 2 Lip 2008 20:39:41
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.15) Gecko/20080623 Firefox/2.0.0.15 |
Witam
Mam turboNuke i zainstalowałam Board Message MOD. Wszystko było ok, do czasu, gdy zdecydowałam się go wypróbować. I wyskoczył błąd. Jak dałam temat próbny, to pokazuje mi się on podwójnie a w Panelu Administracyjnego ukazuje się błąd. O taki:
| Kod: |
| Fatal error: Call to undefined function: bbencode_strip() in /home/www/smart_plus/s/selena/selena.risp.pl/multibladeart/ modules/Forums/admin/admin_board_msg_xl.php on line 216 |
Plis help!
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
Selena
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 20 Lip 2008 13:42:55
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.16) Gecko/20080702 Firefox/2.0.0.16 |
Dobra zrobiłam tak, że usunęłam tę linijkę 216:
| Kod: |
| $board_msg = bbencode_strip($board_msg, $bbcode_uid); |
Ale wciąż nie wyjaśnia się tajemnica podwójnych ogłoszeń. Hhhmm, czy ktoś może wie, jak to zrobić? Jak wstawiam ogłoszenie, więc niby wszystko ok, ale jedno ogłoszenie ukazuje się podwójne na stronie głównej forum Przejrzałam opis instalacji tego modułu. Konkretnie to w jakich plikach przeprowadzałam modyfikację i mniej więcej co robiłam. Ale nic mi się nie nasuwa...
PLIS HELP!!!!
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|