|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
galdas1
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 29 Paź 2008 14:58:55
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3 (.NET CLR 3.5.30729) |
Witam serdecznie.
Mam dosyć dziwny problem z modułem coppermine. Otóż do tej pory serwis stał na linuxie. Teraz zaszła konieczność przeniesienia go na win xp pro. Zainstalowałem apache 2_2 z php 5.2.6 i mysql 4.1.22.
Eksport za pomocą phpmyadmin bazy dla nuke , import tej bazy na win xp, przerzucenie katalogów w odpowiednie miejse na windowsa i ... działa. Niestety nie działa tylko coppermine. Jezeli wchodze w odnosnik to mam sam kod z pliku i niektóre elementy strony. Próbowałem więc zainstalować jeszcze raz moduł i fajnie pierwsze dwa kroki idą czyli tworzenie dpowiednich baz wszystkie lampki zielone a potem powinien otworzyć się config i tam już własnie pojawia się strona z kodem itd. Możliwe ze coppermine coś nie za bardzo z php5 ale wydaje mi się to mało prawdopodobne. Może miał ktoś podobny problem.
Z góry dziękuję za jakieś sugestie.
Zauważyłem w pliku error apache taki wpis przy próbie wejścia do galerii może to coś Wam podpowie :
File does not exist: E:/www/'.$CPG_M_DIR.', referer: http://192.168.120.121/modules.php?name=coppermine"
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|