PHP-Nuke
  Strona głównaDownloadForumFAQ Zaloguj się  
Forum

Regulamin  Forum FAQ   Szukaj   Grupy   Rejestracja   Zaloguj

Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!!

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  Forum PHP-Nuke.org.pl Strona Główna » Moduły
Autor Wiadomość
galdas1
~user

Status: Offline

PostWysłany: 29 Paź 2008 14:58:55 Back to top  
Przeglądarka użytkownikaUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3 (.NET CLR 3.5.30729)

Witam serdecznie.

Mam dosyć dziwny problem z modułem coppermine. Otóż do tej pory serwis stał na linuxie. Teraz zaszła konieczność przeniesienia go na win xp pro. Zainstalowałem apache 2_2 z php 5.2.6 i mysql 4.1.22.

Eksport za pomocą phpmyadmin bazy dla nuke , import tej bazy na win xp, przerzucenie katalogów w odpowiednie miejse na windowsa i ... działa. Niestety nie działa tylko coppermine. Jezeli wchodze w odnosnik to mam sam kod z pliku i niektóre elementy strony. Próbowałem więc zainstalować jeszcze raz moduł i fajnie pierwsze dwa kroki idą czyli tworzenie dpowiednich baz wszystkie lampki zielone a potem powinien otworzyć się config i tam już własnie pojawia się strona z kodem itd. Możliwe ze coppermine coś nie za bardzo z php5 ale wydaje mi się to mało prawdopodobne. Może miał ktoś podobny problem.

Z góry dziękuję za jakieś sugestie.

Zauważyłem w pliku error apache taki wpis przy próbie wejścia do galerii może to coś Wam podpowie :

File does not exist: E:/www/'.$CPG_M_DIR.', referer: http://192.168.120.121/modules.php?name=coppermine"
Zobacz profil autora    
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat