|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
demon1903
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 2 Lip 2005 13:36:59
|
|
UA: |
Cze Wam
Dzisiaj po raz pierwszy raz Was odwiedziłem rejestrujac sie tutaj na PhP Nuke. powiem szczerze, że pierwsze moje wrażenie i odczucia co do wygladu Serwisu jeżeli chodzi o funkcjonalność w poruszaniu sie na nim ustępuję
i to bardzo w porównaniu ze Serwisem "Post Nuka" a co za tym idzie dział "download jest naprawde ubogi nie wspominając zdawkowe opisy tego co
"user" zamierza ściągnac. Jestem taki , że co myslę i widzę powiem o tym wprost. Nie jestem też nowicjuszem ani "zielonym w tym temacie.
Pozdro...
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
dudi
@admin

Pochwał: 330
|
Wysłany: 2 Lip 2005 15:14:03
|
|
I zarejestrowałeś się tutaj tylko po to, aby to napisać (no może jeszcze to)
Nikt nikogo nie zmusza do rejestracji w tym serwisie, jak i nikt nie trzyma u nas na siłę.
| demon1903 napisał(a): |
powiem szczerze, że pierwsze moje wrażenie i odczucia co do wygladu Serwisu jeżeli chodzi o funkcjonalność w poruszaniu sie na nim ustępuję
i to bardzo w porównaniu ze Serwisem "Post Nuka" a co za tym idzie dział "download jest naprawde ubogi nie wspominając zdawkowe opisy tego co
"user" zamierza ściągnac. |
hmm a co ma "poruszanie się" po stronie do opisu plików w dziale download
|
|
|
_________________ Pomocy udzielam TYLKO na forum !!! |
|
|
|
 |
Kamikaze
~user

Pochwał: 2
|
Wysłany: 3 Lip 2005 17:02:23
|
|
niepodoba sie ? --> to narazie, nikt nikogo tu na sile nie trzyma i do rejestracji nie zmusza
|
|
|
_________________ Nie udzielam porad via GG, Tlen, PW itp - masz problem pisz na forum |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|