|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Author |
Message |
fiolet
~user

Status: Offline
|
Posted: 20 Jul 2005 13:29:03
|
|
User browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Maxthon; .NET CLR 1.1.4322) |
znalazłem na necie tylko autotheme lite 8, ale on chyba jest postnuka. a co z phpnukiem?
druga rzecz to jak go zainstalowac
Dodane po: 49 minutach:
i jeszcze cos nie moge znalezc jak modyfikowac kolory w temacie np. DeepBlue. czytalem ze te kolory znajduja sie w pliku theme.php, i mam na samym poczatku cztery kolory tła:
$bgcolor1 = "#ffffff";
$bgcolor2 = "#9cbee6";
$bgcolor3 = "#d3e2ea";
$bgcolor4 = "#0E3259";
w skorce zmiany zachodza tylko jak zmieniam ten pierwszy, reszta nie przynosi zadnych efektow:(
zagladalem tez do pliku style.css, jednak nie wiele tam zdzialalem, wiekszosc kolorow ma tam parametr #000000 i jest kilka innych, sprawdzalem te numery w generatorze kolorow i nie mam raczej takich kolorow na stronie.
z gory dziekuje za zainteresowanie i odpowiedz bardziej swiatlych uzytkownikow.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
Jaszczur
~user

Helps: 83
|
Posted: 21 Jul 2005 12:15:10
|
|
User browser: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4 |
powinien tez chodzić pod nukiem przynajmniej u mnie chodzi
|
|
|
_________________ Nie udzielam porad via GG,PW, mail etc - o wszystko pytać na forum
www.tobiasz.org | www.phpnuke.com.pl |
|
|
|
 |
fiolet
~user

|
Posted: 22 Jul 2005 10:08:48
|
|
User browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Maxthon; .NET CLR 1.1.4322) |
a moze jakies info jak zainstalowac, bo cos jak robie zgodnie z opisem to mi nie idzie:( mam nuka 7.8.
Rozpakowuje katalog, przegrywam do glownego katalogu nuka, wchodze w panelu w moduly, aktywuje autotheme, i pojawia mi sie w modulach "Autotheme" jak na to klikne to:
AutoTheme (AT-Lite .
Copyright (c) 2002-2004 Shawn McKenzie
http://spidean.mckenzies.net
This site is running the AutoTheme HTML Theme System. AutoTheme runs as a transparent user module. It can be configured from the Administration interface.
jest tylko to, nie wiem co dalej
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|