|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
Wladek
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 28 Gru 2007 13:54:55
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11 |
Witam
Mam problem z forum.
Otóż na początku nie zmieniały mi się ikony te przy nowych tematach bądź odpowiedziach
Na tym forum poszukałem był taki temat rada była taka żeby zmienić nazwę ciasteczek co uczyniłem Trochę pomogło ale nie za dużo
Otóż sprawa wygląda tak :
Wchodzę na forum pokazuje mi gdzie mam nowe temat mam np. 3 nowe
następnie wchodzę do pierwszego czytam wracam żeby przeglądnąć resztę i bach nie ma już ich zaznaczonych
Poza tym ikony o nowych odpowiedziach bądź tematach wyświetlają mi się tylko przy kategoriach wchodzę w kategorię i już nie wiem który temat jest nowy czy stary bo znikają ikony informujące o nowych postach/tematach.
Jakieś rady
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
dudi
@admin

Pochwał: 330
Status: Offline
|
Wysłany: 28 Gru 2007 14:25:17
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11 |
Ustawienia cookies.
Znaczenie ma domena (w www lub bez - zależy jak wchodzisz na stronę) - ustaw wszystko jeszcze raz dokładnie i wyczyść ciacha w przeglądarce (najlepiej cały cache) i sprawdź jeszcze raz.
|
|
|
_________________ Pomocy udzielam TYLKO na forum !!! |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|