|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
muris
~user
![]()
Pochwał: 1
Status: Offline
|
Wysłany: 20 Cze 2006 22:16:16
|
|
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) |
Hej Wam
czy moze mi ktos pomoc w tej sprawie? Chodzi o to by np ilosc postow, plus lub minus, czyli te informacje ktore sa wyswietlane pod avatarem na stronie danego temtu byly jako link prowadzacy do szczeg. Np jak klikam na posty: 77, to prowadzi mnie na strone ze wszystkimi postami jakie napisalem. To samo dotyczy plus minus. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
dudi
@admin

Pochwał: 330
|
Wysłany: 21 Cze 2006 06:36:37
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4 |
Moda +/- nie mam nigdzie zainstalowanego, a jeśli chodzi o posty to:
| Kod: |
#
#-----[OPEN]----------
#
modules/Forums/viewtopic.php
#
#-----[FIND]-----------
#
$poster_posts = ( $postrow[$i]['user_id'] != ANONYMOUS ) ? $lang['Posts'] . ': ' . $postrow[$i]['user_posts'] : '';
#
#-----[REPLACE WITH]----
#
$temp_url = append_sid("search.$phpEx?search_author=$poster");
$poster_posts = ( $postrow[$i]['user_id'] != ANONYMOUS ) ? '<a href="' . $temp_url . '">' . $lang['Posts'] . ': ' . $postrow[$i]['user_posts'] . '</a>' : ''; |
|
|
|
_________________ Pomocy udzielam TYLKO na forum !!! |
|
|
|
 |
muris
~user
![]()
Pochwał: 1
|
Wysłany: 21 Cze 2006 20:06:57
|
|
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) |
Dziekuje Dudi, sam nie wiem czy to plus minus, to jest cos takiego jak na tym forum (pochwala), da sie cos z tym zrobic?
Dodane po: 2 godzinach 13 minutach:
I pojawia sie problem, mam zainstalowany mod szybkiej odpowiedzi, klikajac na link "posty:77", wychodzi strona inf ze nie ma zadnych postow. W pasku adresu nazwa autora jest ze "...., tego byc nie powinno, jak to ominac?
|
|
|
|
|
|
|
 |
dudi
@admin

Pochwał: 330
|
Wysłany: 22 Cze 2006 05:53:17
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4 |
Pokaż dokładnie jak ten link wygląda, oraz wklej tutaj linijkę z pliku viewtopic.php, która rozpoczyna się od:
| Kod: |
| $poster = ( $poster_id == ANONYMOUS ) ? $lang['Guest'] |
(jest to kilka linijek przed fragmentem, który edytowałes)
|
|
|
_________________ Pomocy udzielam TYLKO na forum !!! |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|