|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
jdwind
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 11 Wrz 2007 13:02:22
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6 |
Witam, chciałbym prosić o pomoc, ponieważ jeszcze nigdy nie instalowałem nuke'a. Chciałbym zainstalować na razie php nuke lokalnie na komputerze (chociaż mam już miejsce na serwerze, ale wolę na razie spróbować). Znalazłem informację, jak instalować nuke na serwerze, nie mogę znaleźć informacji o instalacji lokalnie. I jeszcze jedna sprawa - którą wersję wybrać, żeby nie mieć problemów językowych itd. (to znaczy polską, wyświetlanie polskich liter w menu strony..).
Z góry dziękuję za pomoc,
pozdrawiam.
Jacek
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
dudi
@admin

Pochwał: 330
|
Wysłany: 11 Wrz 2007 21:56:36
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6 |
|
|
|
 |
jdwind
~user

|
Wysłany: 12 Wrz 2007 06:32:09
|
|
Dziękuję bardzo. Już zainstalowałem i działa ładnie. Nie wiem, czy mogę dalej w tym temacie zapytać o kilka szczegółów, ale spróbuję. Widziałem książkę z Heliona php nuke tworzenie wydajnych serwisów. Możecie mi powiedzieć, czy warto ją kupić, czy więcej znajdę tutaj w artykułach? Jestem zieloniutki z php nuke, znam w miarę joomla, więc mniej więcej ideę poruszania się w CMS łapię. Możecie mi podpowiedzieć także, czy do standardowej instalacji ściągać i instalować jakieś dodatkowe moduły, dodatki itd., np. standardowy edytor jest raczej ubogi. Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.
Pozdrawiam, Jacek.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|