PHP-Nuke
  Strona głównaDownloadForumFAQ Zaloguj się  
Forum

Regulamin  Forum FAQ   Szukaj   Grupy   Rejestracja   Zaloguj

Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!!

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  Forum PHP-Nuke.org.pl Strona Główna » Style - modyfikacje/pomoc
Autor Wiadomość
fridek
~user

Status: Offline

PostWysłany: 7 Lip 2007 09:24:05 Back to top  
Przeglądarka użytkownikaUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)

Wiem że to może głupie pytanie ale jak edytować styl?Tak aby w bokach menu pisało to co ja chce aby pisało ?? Używa się do tego jakiś program?? Proszę o szybką odpowiedź
Zobacz profil autora    
Selena
~user

Status: Offline

PostWysłany: 29 Lip 2007 16:11:43 Back to top  
Przeglądarka użytkownikaUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.5) Gecko/20070713 Firefox/2.0.0.5

Edytuje się go w themes/nazwa_stylu_który_chcesz_edytować/ Wink

Tak w ogóle, to nie jest to głupie pytanie. Jednak jest ono typowe dla początkujących. Też do nich należę, ale raczej jestem nieco nad twoim doświadczeniem. Nie ma do tego edytora. W Front Page 2003 PL możesz tworzyć strony do swoich własnych modułów (tu jest tego szkielet: http://phpnuke.org.pl/wlasny-modul-vt644.html polecam ten drugi, jeśli znasz tylko html, bez php), a tak do samego Php-nuke jako całości, to nie ma. Możesz w różnych programach robić jego części, jak np w Adobe Photoshop tworzysz grafikę. Ale tak, to musisz napisać wszystko sam. Widziałam książkę do Php-Nuke, ale ona była raczej do jego obsługi. A do budowy to nie wiem, czy taka jest.

Popieram, że super by było, gdyby były poradniki budowy, ale komu by się chciało? Wink

Jeśli chcesz sam robić, naucz się chociażby podstaw HTML'a, a potem PHP. Nie ma innej rady - jedynie gotowce Razz

Pozdrawiam
Dziękuję za uwagę
Selena
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora    
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat