|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
zuwik
~user

Pochwał: 2
Status: Offline
|
Wysłany: 11 Maj 2006 23:02:20
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3 |
Wpadłem na dość przewrotny pomysł, ale potrzebuję waszej pomocy. Idea jest taka: chciałem zrobić galerię z duperelami dla wszystkich i galerię klubowiczów dla zarejestrowanych. Bazą był moduł MultiFotoalbum v2.9. Postanowiłem po prostu zrobić dwa foldery, Album i Album2 korzystając z tego, że moduł nie wykorzystuje db. We wszystkich plikach, gdziekolwiek występowała ścieżka modules/Album/ pozamieniałem na modules/Album2/ . Droga słuszna, albumy działają niezależnie i pokazują każdy swoją zawartość. W panelu admina mam dwa osobne pliki. Jednak o ile pierwszy działa normalnie (czyli generalnie nie działa, bo to do NUKE7.1, a ja go mam na 7.6 ), to drugi nie zwraca nic. Dosłownie, ani komunikatu errora, ani żadnych głupot, tylko piękną czystą stronkę. Upload i tworzenie miniaturek i tak nie działają, ale zarządzanie komentarzami by się przydało. Album działa, ale panel admina nie, więc raczej chodzi o jakiś connection problem w plikach admina (case, links, modules). Moduł jest do pobrania w downloadach tej stronki. Jakby ktoś miał ambicję i spróbował pomóc byłbym wielce wdzięczny.
Stawiam to na NUKE 7.6 patched
Pozdrawiam!
|
|
|
_________________ NUKE to logika i angielski - kombinujcie
phpNUKE 7.6patched pod stałymi własnymi modyfikacjami
Nie znam się na PHP  |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|