PHP-Nuke
  Strona głównaDownloadForumFAQ Zaloguj się  
Forum

Regulamin  Forum FAQ   Szukaj   Grupy   Rejestracja   Zaloguj

Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!!

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  Forum PHP-Nuke.org.pl Strona Główna » Modyfikacje - pomoc
Autor Wiadomość
zuwik
~user

Pochwał: 2

Status: Offline

PostWysłany: 11 Maj 2006 23:02:20 Back to top  
Przeglądarka użytkownikaUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3

Wpadłem na dość przewrotny pomysł, ale potrzebuję waszej pomocy. Idea jest taka: chciałem zrobić galerię z duperelami dla wszystkich i galerię klubowiczów dla zarejestrowanych. Bazą był moduł MultiFotoalbum v2.9. Postanowiłem po prostu zrobić dwa foldery, Album i Album2 korzystając z tego, że moduł nie wykorzystuje db. We wszystkich plikach, gdziekolwiek występowała ścieżka modules/Album/ pozamieniałem na modules/Album2/ . Droga słuszna, albumy działają niezależnie i pokazują każdy swoją zawartość. W panelu admina mam dwa osobne pliki. Jednak o ile pierwszy działa normalnie (czyli generalnie nie działa, bo to do NUKE7.1, a ja go mam na 7.6 Cool ), to drugi nie zwraca nic. Dosłownie, ani komunikatu errora, ani żadnych głupot, tylko piękną czystą stronkę. Upload i tworzenie miniaturek i tak nie działają, ale zarządzanie komentarzami by się przydało. Album działa, ale panel admina nie, więc raczej chodzi o jakiś connection problem w plikach admina (case, links, modules). Moduł jest do pobrania w downloadach tej stronki. Jakby ktoś miał ambicję i spróbował pomóc byłbym wielce wdzięczny.
Stawiam to na NUKE 7.6 patched

Pozdrawiam!

Zobacz profil autora    
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat