|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
Green
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 5 Maj 2006 17:28:29
|
|
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; pl) Opera 8.50 |
Witam!!!
Ano mam taki problem:
Wgrałem na serwer phpnuke 7.7.1... Na czystą wersje Nuka zapodałem phpBB by Jaszczur 1.2... Wszystko fajnie ale nie działa PA forum... wywala mi następujący błąd
| Kod: |
| Fatal error: Cannot redeclare color_prepare() (previously declared in /home/michal/public_html/student/includes/functions_color_rank.php:39) in /home/michal/public_html/student/includes/functions_color_rank.php on line 37 |
Co ciekawe wraz ze zmiana pozycji natępnej lini po
| Kod: |
function color_prepare()
{ |
zmieniaja sie numerki w kodzie błędu niezależnie od tego co sie znajduje po tym kodzie... Bo kasowałem globale z linii 39 i wtedy error wywalał bład w linii 42... ;-( ... POMOCY... Walcze z tym juz od 24h.... Adres strony www.student.bij.pl
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
p-maz
~user

Pochwał: 120
|
Wysłany: 5 Maj 2006 20:27:23
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7 |
|
|
|
 |
Green
~user

|
Wysłany: 6 Maj 2006 18:42:52
|
|
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; pl) Opera 8.50 |
Dzięki p-maz ... Szukałem wcześniej na Forum ale nie wiem jakim cudem nie trafiłem na ten temat... Jeszcze raz dzięki wielkie ... Wszystko śmiga jak trzeba...
|
|
|
_________________ "...nie każdy kto na Ciebie nasra jest Twoim wrogiem,
nie każdy kto Cię wyciągnie z gówna jest twoim przyjacielem..." |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|