|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
keran
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 6 Paź 2006 15:38:52
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7 |
Witajcie,
jestem nowym użytkownikiem Wszego portalu i bardzo mi sie podoba Wasz szablonik. W związku z tym mam pytanie, czy istnieje gdzieś coś podobnego do pobrania czy trzeba się ekstra usmiechnąć do adminów
aha i czy możecie zrobic liste modułów jakie są zainstalowane (np. te najciekawsze widoczne na str. głównej)?
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
dudi
@admin

Pochwał: 330
|
Wysłany: 6 Paź 2006 16:12:12
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20061003 Firefox/2.0 |
Szablon - hmmm - wiem tyle, ze opiera się na stylu fisubnuke, jednak z niego wiele nie pozostało (można powiedzieć, że z fisubnuke czerpałem inspiracje przy tworzeniu tego, który tutaj widać).
No i niestety nawet najszerszy uśmiech nie pomoże w wyciągnięciu tego stylu od Nas - nie udostępniamy go.
| keran napisał(a): |
| aha i czy możecie zrobic liste modułów jakie są zainstalowane (np. te najciekawsze widoczne na str. głównej)? |
o które dokładnie ci chodzi ??
|
|
|
_________________ Pomocy udzielam TYLKO na forum !!! |
|
|
|
 |
keran
~user

|
Wysłany: 6 Paź 2006 17:50:54
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7 |
| dudi napisał(a): |
Szablon - hmmm - wiem tyle, ze opiera się na stylu fisubnuke, jednak z niego wiele nie pozostało (można powiedzieć, że z fisubnuke czerpałem inspiracje przy tworzeniu tego, który tutaj widać).
No i niestety nawet najszerszy uśmiech nie pomoże w wyciągnięciu tego stylu od Nas - nie udostępniamy go.
|
Dziękuje, za odpowiedź. Nie miałem zamiaru kopiowac całkowicie szablonu a jedynie użyć go jako podstawy dla swoich modyfikacji, ale w pełni rozumiem, że nie chcecie go udostępniać i szanuję to.
| dudi napisał(a): |
| keran napisał(a): |
| aha i czy możecie zrobic liste modułów jakie są zainstalowane (np. te najciekawsze widoczne na str. głównej)? |
o które dokładnie ci chodzi ?? |
Głownie o Top Themes, Zostań sponsorem i Tools ale lista z podziałem na statndardowe z Phpnuke i dodatkowe, też byłaby dla wielu osób ciekawa, tak myślę.
|
|
|
|
|
|
|
 |
dudi
@admin

Pochwał: 330
|
Wysłany: 6 Paź 2006 18:01:32
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20061003 Firefox/2.0 |
Top Themes - jest to blok stworzony specjalnie na potrzeby strony
Zostań sponsorem - blok dostępny w naszym downloadzie
Tools - download (za wyjątkiem pozycji DB Generator oraz MD5 Calculator).
|
|
|
_________________ Pomocy udzielam TYLKO na forum !!! |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|