|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
CiNeK
~user

Pochwał: 1
Status: Offline
|
Wysłany: 6 Sty 2007 18:46:10
|
|
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Neostrada TP 6.1; .NET CLR 2.0.50727) |
witam serdecznie.
Zainstalowalem sobie PHPNuke'a 8.0PL pobranego z tej strony. Wszystko poszlo gladko gdy juz na zainstalowanym cms'ie wylogowalem sie z domyslnego konta administratora(god admin). Gdy chcialem zalogowac sie ponownie do panelu adminstracyjnego wyskakiwał bład - illegal operation. jestem w kropce. to juz nie pierwszy raz. myslalem ze to cos z instalacja, ale problem sie powtarza. co robic? prosze o pomoc
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
Chmielu1991
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 28 Paź 2007 21:39:21
|
|
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) |
| CiNeK napisał(a): |
witam serdecznie.
Zainstalowalem sobie PHPNuke'a 8.0PL pobranego z tej strony. Wszystko poszlo gladko gdy juz na zainstalowanym cms'ie wylogowalem sie z domyslnego konta administratora(god admin). Gdy chcialem zalogowac sie ponownie do panelu adminstracyjnego wyskakiwał bład - illegal operation. jestem w kropce. to juz nie pierwszy raz. myslalem ze to cos z instalacja, ale problem sie powtarza. co robic? prosze o pomoc  |
Mam ten sam problem proszę o pomoc.... Niewiem w jakim pliku grzebać ani nic a z tego co widze na forum niema topicu co do tego błędu.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|