|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
arkady
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 24 Sie 2006 11:11:22
|
|
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 6.0; pl) Opera 8.54 |
Witam. Mam zainstalowana wersję 7.6.1 wszystko działa ok z małym wyjątkiem. Zamierzam uruchomić moduł sklepu i nie mogę włożyć miniaturek produktów. Niby przesyła je ale miniaturki się nie wyświetlają. Nie mam żadnego komunikatu. Moje pytanie jest do twórców ewentualnie osoby, któa jest zorientowana - Gdzie domyślnie są ładowane miniaturki produktów? Nie moge tego znaleźć a przyczyna może być spowodowana złymi chmodami na ten katalog / mam taka nadzieję /. Z góry dziękuje za odpowiedz.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
Suchy
~user

Pochwał: 63
|
Wysłany: 24 Sie 2006 14:36:08
|
|
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Maxthon; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.507 |
|
|
|
 |
arkady
~user

|
Wysłany: 24 Sie 2006 14:40:28
|
|
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 6.0; pl) Opera 8.54 |
Temat do zamknięcia problem był w chmodach i rozszerzeniach mianowicie jpg i JPG dla windy nie ma różnicy ale dla systemów serwerowych innych od windy ma zasadniczy. Rozszerzenia muszą być pisane małą literką. Ot taki "wybryk natury"
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|