|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
xanxan
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 26 Lut 2011 13:09:00
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13 |
Witam,
Posiadam serwis stworzony na PHP NUKE,który to postanowiłem przenieść z darmowego hostingu na hosting płatny. Jak wiadomo, przy takiej operacji warto zastosować przekierowanie 301, lecz z uwagi, że ów darmowy hosting nie posiada dostępu do .htaccess, dlatego też zostało mi przekierowanie 301 w PHP lub w HTML. Postanowiłem w takim razie, iż stworzę przekierowanie 301 w PHP. Stworzyłem zatem przekierowanie - wszystko ładnie pięknie, aczkolwiek tutaj zaczyna się szkopuł, a mianowicie chodzi o to, aby przekierowanie dotyczyło KAŻDEJ podstrony serwisu. Innymi słowy jeśli użytkownik znajduje w Google link do danego np. pliku, czy czegokolwiek innego, to chcę, aby przekierowywało użytkownika dokładnie do tego linka w nowej domenie, a nie na np. stronę główną serwisu w nowej domenie.
Jak takie coś stworzyć?
Zainstalowana wersja PHP NUKE: 8.0
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
Padle
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 17 Kwi 2011 18:14:37
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.11) Gecko/20100701 Firefox/3.5.11 |
Może spróbuj zrobic strone na starym hostingu z wiadomością że strona została przeniesiona i tyle znajdziesz to w google.pl masz tu link:
| Kod: |
| http://webm.wordpress.com/2007/08/04/przekierowanie-strony-6-sposobow/ |
polecam sposób
Przekierowanie przez tag META
lub
Permanentne przekierowanie przez plik konfiguracyjny .htaccess
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|