|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
f3stus
~user

Ostrzeżeń: 1
Status: Offline
|
Wysłany: 18 Mar 2007 17:22:59
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2 |
Mam problem, chcąc zaoszczędzić na bazie danych pominąłem kilka tabel w bazie danych tzn. tych od szukajki myśląc, że bez problemu je odbuduje (ważą ponad 50mb). Zainstalowałem sobie hacka Rebuild Search Index, ale niestety przy próbie odbudowy tabel pojawia się błąd, struktura jest wgrana.
| Kod: |
Warning: include(includes/functions_search.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/sqtery/public_html/modules/Forums/admin/admin_rebuild_search.php on line 43
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'includes/functions_search.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /usr/home/sqtery/public_html/modules/Forums/admin/admin_rebuild_search.php on line 43
Fatal error: Call to undefined function add_search_words() in /usr/home/sqtery/public_html/modules/Forums/admin/admin_rebuild_search.php on line 96 |
Dodam, że korzystam z forum Jaszczura 1.3, zmieniałem
| include($phpbb_root_path . 'includes/functions_search.'.$phpEx); |
na
| include('includes/functions_search.'.$phpEx); |
Nie pomaga...
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|