|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
Adamaaa
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 8 Gru 2008 18:47:07
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.4) Gecko/2008102920 Firefox/3.0.4 |
Witam serdecznie !
Chcę na swoją stronę internetową dodać reklamy google ads.
Jak np. już mam wygenerowany kod reklamy
wchodzę w panel administratora następnie w "wiadomości" i w treści wiadomości chce dodać tą reklamę. Tam gdzie treść wiadomości wpisuję ten kod, tytuł jako reklama i jak robie ok to wyskakuje komunikat jak bym źle wpisał strone np. "podana strona nie istnieje"...
Tak samo jest jak chcę dodać reklamę w treśni Newsa....
Proszę o pomoc to ważne !!
I jeszcze jedno pytanie... Są jakieś bloki stworzone gdzie mogę dodać sobie reklamy google ADS ??
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
moo
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 14 Gru 2008 23:26:56
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.4) Gecko/2008102920 Firefox/2.0.0.14 |
Bo tego typu kod jest odrzucany przez edytor tekstu, jaki masz w panelu. Acz efekt odrzucenia jest dosyć dziwny...
Co do bloków - http://phpnuke.org.pl/faq-47.html - i wszystko jasne Stwórz własny blok z kodem Adsense po prostu.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|