|
 | |
| | | | |
|  |
 |
 |
|
|
| Zadając pytanie dotyczące PHPNuke podaj jego wersje!! |
| Autor |
Wiadomość |
bikemax
~user

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1
Status: Offline
|
Wysłany: 22 Lut 2007 18:22:41
|
|
UA: Opera/9.10 (Windows NT 5.1; U; pl) |
Witam
Mam problem... chyba
Strone robiłem jakieś 4-5 miechów temu potem Nuke mi zdechł i nie miałem czasu na to...
Teraz kilka dni temu postawiłem wszystko i o dziwo jako tako działa
Ale jest mały problem... straszliwie powoli chodzi mi się ładuje ok 3-120s ok
To nie od neta bo mam 1MB
Wsześniej strona mi chulała jak trzeba a sa takie same ustawienia i tyle samo a nawet mniej modułów...
Pytałem się dostawcy serera to powiedział mi że chodzi wszystko normalnie tylko to jest od mojej strony
Da się coś zaradzić?
www.bikemax.info (nie przestraszcie się to wersja robocza)
Testowe Turbo
|
|
|
_________________ http://www.bikemax.pl <<-- 1st Internetowe Centrum Motocyklisty- Bikemax
http://www.livelink.pl?ref_id=9593 <<-- wymiana linków, darmowe pozycjonowanie |
|
|
|
 |
|
|
 |
plushack
~user

Status: Offline
|
Wysłany: 23 Lut 2007 10:03:26
|
|
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1 |
Witaj bikemax
Wydaje mi się że problemy z załadowaniem strony leża po stronie grafiki. Wrzuciłeś ją w dość wysokiej rozdzielczości i to jak widzę właśnie pierwsze załadowania dość długo trwa natomiast później doładowuje się na bieżąco i lata całkiem rześko . Pomyśl o zmniejszeniu rozdziałki do jakich 76 czy 100 dpi przy najmniej na pierwszej stronce.
Zauważ ze to przyładowaniu bannerka czeka a potem już nie ma problema w zasadzie (przy najmniej u mnie tak to wygląda).
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum |
|
|
|
|
|
|
|